Vi byder dig hjertelig velkommen til Savanna & Ocean Hotel i Paje på Zanzibars smukke østkyst. Her kan du slappe af i hyggelige omgivelser samtidig med, at du lader dig forføre af Zanzibars eventyrlighed og utallige sanseindtryk.

Da Zanzibar for få år tilbage blev kåret af BBC til verdens bedste ferieø, var det hovedsageligt på grund af kombinationen af paradis, eventyr, historie og en enorm gæstfrihed. Ord som vi ikke blot er 100% enige i, men som vi også syntes matcher, hvad vi tilbyder på vores lille paradis hotel. 

Vi vil gerne inspirere vores gæster med en autentisk atmosfære og give dem mulighed for at opleve Zanzibar og Tanzanias mange facetter. 

Vores venlige og imødekommende personale sørger for, at du får præcist det ud af dit ophold som du ønsker. Vi har en af verdens smukkeste strande til dig, der vil slappe af og bare drømme dig bort. Vi er specialister i oplevelser på Zanzibar samt safaris i Tanzania og har et stort udbud af oplevelser til dig, som vil udforske din indre eventyrer. For at skabe den autentiske stemning har vi overalt på hotellet afrikansk kunst hængende og vi tilbyder sågar også små eftermiddagskurser for dig, som vil lære Swahili eller er interesseret i swahilikulturen.

Service ideologi

Vi ønsker at vores gæster skal føle sig rigtig godt tilpas på Savanna & Ocean Hotel. Det samme ønsker vi for vores personale. Føler de sig hjemme på deres arbejde, kan de også yde en god service og bidrage til en hyggelig Zanzibar atmosfære.

Service_ideologi.jpg

“A customer is the most important visitor on our premises. He is not dependent on us; we are dependent upon him. He is not an interruption on our work; he is the purpose of it. He is not an outsider on our business; he is part of it. We are not doing him a favor by serving him; he is doing us a favor by giving us an opportunity to do so.”

Mahatma Gandhi

Bæredygtig turisme

Hvad er bæredygtig turisme egentlig? Folk på Zanzibar er afhængig af turisme og mange lever af den, men rigtig mange lider også under den! Fiskerne bliver forvist fra stranden fordi de ødelægger ”Bounty-billedet”, børnene pjækker fra skolen fordi de kan tjene penge på turister osv.

Vores definition af bæredygtig turisme og den måde vi arbejder med det på, er ved at samarbejde tæt med de lokale, engagere os og bidrage til udvikling i nærmiljøet, samt anvende mest mulig lokal arbejdskraft og produkter derfra. Vi sørger desuden for at vores ansatte er glade og trives og at de udvikler deres kompetencer. Man kan med få ord sige, at det som driver os og som vi forsøger at formidle til vores gæster, er en tro på ”gensidig inspiration” mellem turismen og lokalbefolkningen. 

Vi tilbyder vores gæster et indblik i, hvordan en helt almindelige dagligdag på Zanzibar kan forløbe, eksempelvis ved at tage på besøg hos den nærliggende tangsæbe fabrik eller opfordre vores gæster til at prøve at spise middag hos en lokal familie. Med oplysning og med tiltag som ovenstående håber vi at kunne inspirere vores gæster og vække deres nysgerrighed til at ville vide mere om det land de besøger for derigennem at opnå et mere nuanceret billede af Afrika end det vi kender i dag fra medierne. For den lokale tang dame, der dagligt må leve med et kamera i ansigtet, er en gensidig forståelse, kontakt og medindflydelse på det som sker, også med til finde accept og engagement for det som i sidste ende også forsørger dem.

bredygtig_turisme.jpg

Bæredygtig miljøtiltag

  • Hotellet er i gang med at importere solceller som kan producerer den strøm og den varme vand vi har brug for. 
  • Alle lamper er forsynet med lavenergipærer. 
  • Vi bruger meget nødigt vores generator, men har dog en i nødstilfælde. 
  • Vi opfordrer alle til at spare på unødig energiforbrug (derfor koster det ekstra for AC).
  • Vi bruger renset drikkevand fra egen brønd, som ofte er renere end det på flaske og så har vi ikke plasticflasken at døje med bagefter. 
  • Vi sorterer, komposterer og brænder selv vores affald.
  • Vi samarbejder med og underviser landsbyen i affaldshåndtering. 
  • Vi planlægger så vi får mest mulig mad fra nærområdet og sørger for at  ”storhandle” når vi handler varer fra Stone Town.

Hvad_kan_vi_byde_p_D1.jpg